Overtollige borden weg in Kaag en Braassem

De buitendienst van Kaag en Braassem is bezig met het saneren van overtollig bebording binnen de gemeentegrenzen. Ze maken daarbij gebruik van SignCloud, de bordenbeheertool van Ronnico.

Waar de medewerkers tot voor kort nog met papieren kaarten en lijsten over straat liepen, kunnen ze nu eenvoudig op hun tablet-pc zien welke borden verwijderd mogen worden. Op de digitale kaart zijn de borden geel aangegeven. Bij twijfel kunnen ze de bordpictogrammen aanklikken voor een foto.

Verkeerskundig medewerker Joris Helweg heeft het team een korte cursus gegeven en liep woensdag een dagje mee voor instructies in de praktijk. Joris: “Het ging uitstekend. En het was leuk om te horen dat de heren er ook schik in hadden: ze waren blij dat ze het papieren tijdperk achter zich gelaten hebben. Via SignCloud hebben ze overzicht over wat er nog moet gebeuren en wat er al gedaan is. En dankzij de foto’s kunnen ze de borden makkelijk herkennen.”

Iedere kern binnen de gemeente wordt een voor een opgepakt. De verkeerskundigen van Ronnico ondersteunen de gemeente Kaag en Braassem daarbij met allerhande rapportages ten behoeve van de sanering en vervanging van de verkeersborden. Ronnico helpt ook met het aanpassen van verkeersbesluiten als dat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *