Even een paal plaatsen?

Ronnico heeft de fiets bewegwijzering op orde gemaakt in Katwijk, hiervoor zijn er 13 nieuwe palen geplaatst. In onze beheerapplicatie, SignCloud, staat de paal er met een paar klikken maar wat komt er in de praktijk bij kijken?

Voordat de uitvoerder kan beginnen met graven oriënteert hij zich en kijkt hij of de aangewezen positie in SignCloud op locatie de beste plek is. Hij let erop dat het bord makkelijk te zien is en de stoep toegankelijk blijft voor rolstoelen en kinderwagens. Om aanrij schade te voorkomen houdt de uitvoerder rekening met de maat van het bord zodat het boven de stoep hangt in plaatst van boven het fietspad.

Als een juiste positie voor de paal is gevonden, word er een gat van 1.20m diep gegraven en geduimd dat er geen kabel of plaatfundering ligt, zijn die er wel dan zoekt de uitvoerder een andere plek voor de paal. Als de paal geplaatst is, wordt het gat dicht gemaakt, hierbij wordt er opgelet dat de paal recht staat, indien nodig, worden de tegels geslepen en teruggelegd.
De paal staat en de borden kunnen worden bevestigd. Al met al is de uitvoerder een uurtje bezig.