Geen verdwaalden bezoekers meer in het flatcomplex de Vijfheerenlanden in Vianen


Op vraag van de gemeente Vijfheerenlanden heeft Ronnico een nieuw huisnummer verwijssysteem uitgedacht en geplaatst in Vianen. De gemeente gaf aan dat de huisnummer- en straatnaamverwijzing in de Vijfheerenlanden in Vianen niet duidelijk was. Na inventarisatie van de huidige straatnaamborden en huisnummerindeling en het onderscheiden van de verschillende gebruikersgroepen, voetgangers, fietsers en bestuurders motorvoertuigen, begon Ronnico met het ontwerp.
Het nieuwe ontwerp maakt de huisnummerverwijzing naar de ingangen van de flats overzichtelijk. De verwijzingsborden geven een duidelijke route naar de verschillende flatgebouwen en hun ingangen. Met het ontwerp is gekeken waar de parkeren mogelijkheden zijn bij het betreffende flatgebouw en wat de aanrijroute hiervoor is. De parkeerverwijzing op de randweg is gelijk hierop aangepast.
Het ontwerp op straat waarmaken is door onze uitvoerder verzorgt, bezoekers kunnen nu zonder probleem hun bestemming bereiken.

Wilt u ook een nieuw verwijssysteem voor een wijk? Neem contact op met onze specialist Bep Peterse, zij helpt u graag verder. U kunt Bep bereiken op bep@ronnico.nl