Moerdijk heeft verkeersborden data weer up-to-date

In 2017 heeft Ronnico de kernen Zevenbergen, Klundert en Langeweg in de gemeente Moerdijk geinventariseerd. Volgens het advies van Ronnico heeft de gemeente de verkeersborden in deze kernen op orde gebracht.

In 2019 heeft Ronnico de resterende kernen van de gemeente Moerdijk geïnventariseerd.

De gemeente streeft ernaar om in 2022 het databestand van de bebording binnen de eigen beheerapplicatie, Obsurv, in orde te hebben. De gemeente  heeft Ronnico gevraagd om de gegevens van de bebording uit 2017 up-to-date te maken. De vastgelegde data in SignCloud, de bordenbeheer applicatie van Ronnico, is vergelijk gemaakt met de dataset van de NDW. In 2020 heeft de NDW hun verkeersborden database opgesteld voor publiek gebruik. Ronnico heeft een tool ontwikkeld waarmee dagelijks de meest recente data vanuit de NDW-database wordt opgehaald. Met behulp van recent StreetSmart beeldmateriaal is de kwaliteit van de borden beoordeeld.  Verkeersborden met een kwaliteit niveau C of D komen in aanmerking voor vervang of herstel, deze informatie inclusief foto zijn aan de data toegevoegd. Aanvullend hierop is door Ronnico de data aangepast aan IMBOR.

De gemeente Moerdijk heeft met deze update de gegevens van de verkeersborden weer op orde en kan verder met het in stand houden van de bebording.

Wilt u ook een up-to-date bordenbestand? Neem contact op met onze specialist Joris Helweg, hij helpt u graag verder. U kunt Joris bereiken op joris@ronnico.nl