Over Ronnico
Verkeersborden, straatnaamborden en bewegwijzering. Dat is waar het bij Verkeerskundig Adviesbureau Ronnico om draait. En waar we ons met zeer veel enthousiasme en plezier mee bezighouden. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met bebording te maken heeft. Van advies en het opstellen van beleidsnota’s tot onderhoud en beheer. Lees meer over onze Expertise.

Bebording
Al sinds de jaren tachtig zijn we actief in het veld. Letterlijk. Onze roots liggen bij verkeersbordenfabrikant Agmi. Sinds 2006 houden we ons zelfstandig bezig met ontwerp, inventarisatie en beheer van bebording. Door toenemende vraag van onze klanten zijn we ons in de loop van de jaren ook steeds meer gaan bezighouden met advies en het opstellen van beleid en richtlijnen. Voor wegbeheerders maken we ook verkeersbesluiten en database-analyses.

Onze werkwijze
Transparantie en directheid kenmerken de werkwijze van Ronnico. Onze benadering is informeel en persoonlijk. U heeft in de regel direct te maken met de mensen die het werk ook uitvoeren: onze verkeerskundigen en inspecteurs. Dat is wel zo makkelijk. Onze opdrachtgevers kunnen onze werkzaamheden 24/7 online volgen via onze beheerapps, waarin we elke activiteit vastleggen. Lees meer over onze Werkwijze.

Innovatie in beheer
We hebben onze eigen kijk op beheer. Graag delen we met onze klanten hoe ze zo’n 15 procent van hun borden kunnen saneren. Maar ook hoe ze hun beheer zo efficiënt mogelijk kunnen maken. Daarbij maken we gebruik van onze online beheer-applicaties: SignCloud, CityCloud en ParkCloud. Met de beheerapps krijgt u visueel inzicht in uw bebording, stad- en parkmeubilair en parkeermaatregelen. Met de opgeslagen data genereert u helder overzichten voor beleid en onderhoud. Lees meer over onze Beheerapplicaties.

Toegankelijkheid
Vanaf de oprichting van Ronnico in 2008 maakt Ronnico zich hard voor toegankelijkheid van de openbare weg. Toegankelijkheid is niet alleen belangrijk voor ouderen en voor mensen met een beperking. Het is prettig als elke weggebruikers zich makkelijk en vrij kan bewegen, ook met een volle boodschappentas, een kinderwagen of met een been in het gips. Een openbare ruimte zonder obstakels is bijna onmogelijk. Maar de verantwoordelijke voor de openbare ruimte kan er wel voor zorgen dat de obstakels geen hindernisbaan vormen. Ronnico houdt dat steeds voor ogen.

Dit zijn onze algemene voorwaarden