SignCloud integreert beelden Globespotter

Onze bordenapplicatie SignCloud kan voortaan niet alleen borden in beeld brengen met Google Streetview, maar nu ook met CycloMedia GlobeSpotter. Daarmee is SignCloud nog effectiever en gebruiksvriendelijker geworden.

SignCloud combineert nu het beste van twee werelden: eenvoudig toegankelijke beheerinformatie op kaart en de haarscherpe foto’s van Globespottter. De koppeling werkt twee kanten op. Als de gebruiker door de beheerkaart beweegt, worden de bijbehorende foto’s automatisch getoond. De kaart schuift mee als de gebruiker door de foto’s heen beweegt.

Maar echt fraai is dat nu alle objecten van de beheerkaart (vlakken, punten en lijnen) in de foto te projecteren zijn. Zo is direct te zien of de kaart klopt met reële situatie buiten. Bij een klik op het object in de foto worden alle beheergegevens getoond en is muteren mogelijk. Het controleren van inventarisbestanden is zo heel eenvoudig.

SignCloud is gebaseerd op Greenpoint, de bekende applicatie voor groenbeheer dat door tientallen gemeentes wordt gebruikt. Samen met Greenpoint ontwikkelde Ronnico ook ParkCloud voor het beheer van parkeermaatregelen, CityCloud voor stadsmeubilair, RoadCloud voor markering en LumiCloud voor straatverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *