Samen op zoek naar een oplossing

Woensdag 31 mei hebben wij een bezoek gebracht in Katwijk aan Zee aan Frank, Martijn en Mario. Zij zijn bezig geweest met het vervangen van de k-bewegwijzering met een hoogwerker in die omgeving.

Martijn zorgde er als verkeersregelaar voor dat het verkeer veilig kon passeren terwijl Frank op flinke hoogte de borden aan het verwisselen was.

Martijn: “De meeste plekken die vandaag vervangen worden zijn lichtwegwijzers en die worden vervangen door reflecterende wegwijzers. De lichtmasten gaan namelijk uit omdat het te veel energie kost. Wanneer ze uit zijn kunnen de borden niet meer worden gezien en gelezen.”

Wij zijn met de groep meegereden naar een andere locatie waar een klein probleem ontstond. De hoogwerker blokkeerde en Frank kon daardoor niet op gewenste hoogte komen om een bord te verwisselen. Het werk maar neerleggen en naar huis gaan is dan geen optie. Mario en Frank moesten geduld bewaren en samen op zoek gaan naar een oplossing om het probleem te verhelpen. Uiteraard is het goed gekomen en kon het werk gewoon doorgaan.

De mannen hebben flink wat werk verricht en zijn na een lange dag tevreden naar huis gegaan.